Στείλτε μας μήνυμα !

Αποστολή

Η επιστημονική τεκμηρίωση και η φροντίδα του ασθενούς αποτελούν τις βασικές αρχές λειτουργίας μας. Η επιστημονική ομάδα του HealthPhysio Therapy Center διαθέτει επαγγελματική εμπειρία και ερευνητική δραστηριότητα στο αντικείμενο εξειδίκευσής τους, διασφαλίζοντας αποκλειστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιστημονικής αρτιότητας.

Στις σελίδες μας, πέρα από την παρουσίαση του επιστημονικού μας προσωπικού, των χώρων και των υπηρεσιών μας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη της φυσι-κοθεραπείας, τις παθολογικές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να συμβάλλει προληπτικά και θεραπευτικά, αλλά και τις προτάσεις μας για ποιοτικότερη καθημερινότητα, χωρίς πόνο, χωρίς κινητικές δυσκολίες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επανέλθετε στη δραστηριότητα, το άθλημα ή την εργασία σας.

Φιλοδοξούμε να σας ενημερώνουμε συστηματικά για τα νέα δεδομένα που αφορούν στο πεδίο των ενδιαφερόντων μας, αλλά και δέσμευσή μας αποτελεί η υιοθέτηση των νεώτερων εξελίξεων της εφαρμοσμένης φυσικοθεραπείας διεθνώς.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Να δώσουμε έμφαση με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται.

Να συνεργαστούμε ιδανικά με τον θεράποντα ιατρό, που σας έχει παραπέμψει για Φ/Θ

Να σας εξηγήσουμε απλά και με σαφήνεια τη φύση του προβλήματός σας, τις αιτίες που το προκάλεσαν, το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να το ξεπεράσετε.

Να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας αποτελεσματικά σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Να εκπαιδεύσουμε εσάς στη διαδικασία της πρόληψης, ώστε να αποφύγετε ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Υπεύθυνη, επιστημονικά τεκμηριωμένη, ενημέρωση και πρακτική εφαρμογή με ολοκληρωμένα και εγγυημένα αποτελέσματα (ενδυνάμωση, αποκατάσταση, ποικιλία, υποστήριξη, ενθάρρυνση, ικανοποίηση).

Η πρόληψη μυοσκελετικών παθήσεων και επανατραυματισμών.

Η προσωπική, κοινωνική κι επαγγελματική επανένταξη του πάσχοντος.

Πιστεύουμε ότι “Εάν σε θεραπεύσω, σε βοηθάω σήμερα…. Εάν όμως σε εκπαιδεύσω, σε βοηθάω για ολόκληρη ζωή !!

Εμφαση σε δείκτες υγείας και λειτουργικής θεραπευτικής αποκατάστασης (έλεγχος προόδου, καταγραφή, συστηματική αξιολόγηση).

Να γίνουμε ένας προηγμένος φορέας φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών υψηλού αθλητισμού, και να αναπτύξουμε ένα σύγχρονο εξελιγμένο σύστημα επιστημονικής υποστήριξης αθλητών διεθνώς (ως μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας).

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ


Κολοκοτρώνη 120,
    Κορυδαλλός 18121
210.5696247
info@healthphysio.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


ΔΕΥΤΕΡΑ : 09:00-22:00
ΤΡΙΤΗ : 09:00-22:00
ΤΕΤΑΡΤΗ : 09:00-22:00
ΠΕΜΠΤΗ : 09:00-22:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 09:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ : ΚΛΕΙΣΤΑ